image
image

Jag åker till Henrik och Jan i Berlin 24-27 november. Det kommer bli så roligt och inspirerande. Vi är ett favvogäng från förr (bloggade om dom galningarna på Öland) som gillar varandra skarpt. Några av oss, fyra från Eskilstuna och jag från Göteborg åker i november. Det blir en inspirationsboost för mig konstnärligt med mycket designidéer. Guide som han är tar Henrik alltid med oss på konstrundor, artstreets, kultur, galna partyn, frukostar på coola ställen och god mat på bästa restaurangerna. Översta bilden är ett väggmontage som jag blev så inspirerad av i fjol. Byggde genast när jag kom hem. Blev tyvärr ett floppprojekt. Alla projekt blir inte bra. Understa bilden är en tavla jag fastnade för på ett cafe. Jan som är frun i huset lagar väldigt god mat. Plus i kanten är att det är julskyltning den helgen. Jag gillar jul. Jag gillar Berlin.