Träffar tuschens mästare Kuan-yin i Kina

vagnelind painting with ink in kina
Äntligen får jag träffa min gmala vän och mentor Kuan-yin igen, tuschens mästare. Jag studerade hos honom när jag bodde i den lilla pittoreska byn Pinghu och jag producerade min första egna klädkollektion i en liten familjeägd fabrik 2005. Kuan-yins berätttelser om livet (genom min tolk Helen) är fashinerande med en bakgrund i armén och numera pensionerad. Wow, vi fick vi ses igen och han skrev spontant en skrift till mig: artist, the leader of the reason. Fint, den ska jag försiktigt ta med hem i resväskan. Vi målade, skrattade och åt gamla fågelfötter. Livet är härligt.

Mar 15, 2014 in ART, PERSONAL

Free Shipping on all orders over $199

You can change this text by going to Appearance -> Theme Options -> Homepage