Stylingprojekt + sneak peek på mina nya tavlor

homestyling and art by vagnelind
Foto: VAGNELIND mobil

Igår kväll ett stylinguppdrag i Linné till sen kväll och sedan till studion och jobba till tidig morgon. Deman är en rolig prick, alltid mycket skratt i våra samarbeten. Läkare, grym sångare (ni som var på min 40-årsfest känner igen Deman som sjöng på Franska), tävlar i nån slags tyngdlyftning, tävlar i biljard, kreativ och jätterolig. Han har fler timmar på dygnet. En glimt av tavlor från min nya serie som jag ställer ut i sommar och som nu hänger i lägenheten. Delar fler bilder sedan. Målar för fullt i studion, har flow, allt är perfekt i mitt liv just nu. Så mycket kreativt, roliga projekt, kottarna är i perfekta faser, stugan är invigd och det är världens härligaste plats, har signerat ny lokal, flytt första augusti, jag njuter och är tacksam över allt jag har omkring mig.

Apr 28, 2016 in ART, STYLING

Free Shipping on all orders over $199

You can change this text by going to Appearance -> Theme Options -> Homepage