homestyling and art by vagnelind
Foto: VAGNELIND mobil

Igår kväll ett stylinguppdrag i Linné till sen kväll och sedan till studion och jobba till tidig morgon. Deman är en rolig prick, alltid mycket skratt i våra samarbeten. Läkare, grym sångare (ni som var på min 40-årsfest känner igen Deman som sjöng på Franska), tävlar i nån slags tyngdlyftning, tävlar i biljard, kreativ och jätterolig. Han har fler timmar på dygnet. En glimt av tavlor från min nya serie som jag ställer ut i sommar och som nu hänger i lägenheten. Delar fler bilder sedan. Målar för fullt i studion, har flow, allt är perfekt i mitt liv just nu. Så mycket kreativt, roliga projekt, kottarna är i perfekta faser, stugan är invigd och det är världens härligaste plats, har signerat ny lokal, flytt första augusti, jag njuter och är tacksam över allt jag har omkring mig.