image

image Nattjobb igen, jag hinner inte annars… Jag som skulle sova ordentligt det nya året. Dagen gick åt till att ha ett morgonmöte om nytt spännande projekt sedan kom DHL med två lastbilar upp till berget med dukar som vägde 260kg och skulle upp till fjärde våningen. Vinchade upp lådor med fyra dukar packade i varje på utsidan av Kronan. Dom stora dukarna får inte plats i trappan. Släpa, släpa, trött i armarna. Hämtade min stålbandskål på M2 som ska ner på mässa i Tyskland med Carpe Diem tillsammans med två tavlor som jag ramade in idag. Ikväll har jag joxat med gamla och nya datorn, rensat, bootat om och installerat nya fräscha program. Precis så som man vill att ett nytt år ska inledas. Nu är jag trött och som vanligt blev klockan två. Ser stjärnor när jag tänker på morgondagen som börjar med att underbaraste kottarna väcker mig sju (om jag har tur). Bums i säng, powersova, natti.