beach house vagnelind before renovation
Vilket byggår detta är, partystassen lyser med sin frånvaro. Istället är det dammiga arbetsbyxor för det mesta. Jag bygger överallt, det snurrar i huvudet av alla listor till respektive byggprojekt. Sommarstugan är färdigrenoverad, butiken börjar ta form, studion behöver bli mer praktisk och min webshop är långt ifrån färdig i mina ögon. Att bygga en e-handel kan tyckas väldigt enkelt. Ja, det är det nog om man följer ramar men jag gillar inte att följa ramar. Jag vill ha den på mitt sätt. Den måste bli sjukt bra. Inte good enough, det finns ingen framåtrörelse i det. Detta året är ett göra-färdigt-alla-projekt-år. Vi ska dessutom bygga en walkin closet och ett extra rum hemma i stan så arbetsbyxorna får hänga med ett tag till. På bilden är en av alla skisser och en bild på stugan under renoveringen.